Se pecetluieste gura aceasta

Mi-am inlantuit ochii, mi-am inchis miinile, mi-am legat gura, mi-am tacut cuvintul, mi-am zis ca nu exist. Cu toate acestea, desenez incontinuu gura ta. Gura ta se compune dintr-o infama prelingere de miere.

Acestea nu sint niste versuri, dragul meu, cum poti fi atit de imatur sa crezi asa ceva? Gura ta chiar are gust de miere. Pentru prima data am simtit acest lucru si nu am baut nici absint si nici laudanum, cum ti-ar placea tie sa crezi ca sa te salvezi. In schimb m-am spalat cu tamiie si cu smirna ca sa ma vindec eu de gura ta. Acestea nu sint niste versuri, dragul meu purtator al acestor buze cu gust de miere. Cum ai putut sa crezi asa ceva? Plingi, dragul meu, pentru ca acum tu nu mirosi decit a tamiie si smirna iar eu nu pot sa mai fac nimic altceva decit sa desenez gura ta. Acestea nu sint niste versuri, dragul meu, pentru ca eu nu stiu sa scriu versuri. Da, ai ghicit, uite cum incepi tu sa te maturizezi, nu stiu decit sa scriu gura ta. Dar nu pot scrie gura ta oricum, ci doar cu gust de miere.

Nu pot scrie decit gura ta cu gust infam de miere. Gustul asta de miere e infam pentru ca iti arata ca nu mai e nimic valabil din ce scrie in actele tale, esti dat in vileag acum, pentru ca gura ta nu mai este a ta, ci a mea. Cu gust de miere, ai aflat dragul meu, uite cum incepi tu sa te maturizezi. Nu mai e mult pina vei afla si sa iubesti.

Acum tu astepti sa iti dau trupul meu dar e prea tirziu, pentru ca gura ta are gust de miere. Ai vrea sa iti iei gura inapoi, sa o duci acasa neprihanita, fara miere, si tu doar sa gusti din trupul meu, dar nu mai ai cum pentru ca tu mirosi a tamiie si smirna iar gura ta are gust de miere.
Imi ceri  sa uit aceasta gura cu  gust de miere asa cum tu nu poti uita mirosul meu de tamiie si smirna. Cind se va pecetlui gura aceasta,  vei afla si tu sa iubesti.
Pina atunci, desenez incontinuu gura ta cu o prelingere infama de miere……

Reclame

6 comentarii

Din categoria Programul intensiv de romantism

6 răspunsuri la „Se pecetluieste gura aceasta

 1. Dacă ai putea să taci un pic… Mi-aş alerga buzele pe trupul tău. Aş tropăi încet pe lângă urechea ta şi-aş coborâ uşor,in jos, pe gât. Si-apoi aş paşte liniştit până spre vârfurile sfârcurilor tale… Doar dacă ai putea să taci …un pic! Iar dacă ai putea să taci mai mult… Acestea nu sunt versuri…

 2. @cusurgiu
  as tacea eu, dar nu sint fara cusur…

 3. Ma chere Charlott te aștept la mine pe blog pentru Top 7! Părerea ta de expertă contează mult pentru mine și pentru ceilalți! 🙂

 4. te-am citat la o Leapsa. o gasesti aici http://analfabetul.com/leapsa-casatoria/

  Daca vrei te rog sa o onorezi.
  Multumesc

 5. Felicitari pentru articol! Mi-a placut mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s